Zorgverzekering

Vergelijk alle zorgverzekeringen en lees over de voordelige verzekering IXORG

Zorgverzekeringen vergelijken

 

Op deze pagina vindt je informatie over alle zorgverzekeringen. Vergelijk en kies de zorgverzekering die bij jou past en lees over Ixorg, de nieuwe manier van aanvullend verzekeren. Onze praktijk heeft goede contractafspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland en is een Zilverenkruis Pluspraktijk. Wij denken graag met je mee en adviseren je om goed naar je aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie te kijken. Stem je aanvullende zorgverzekering af op jouw zorgwensen. Heb je een zittend of fysiek zwaar beroep? Of sport je veel? Dan is het risico op een aandoening best groot. Zonder een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie moet je de kosten zelf betalen. 

 

Vergoeding fysiotherapie en oefentherapie

 

Fysiotherapie en Oefentherapie worden in de meeste gevallen vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Osteopathie wordt deels vergoed uit de aanvullende verzekering. Behandelingen die vergoed worden vanuit je aanvullende verzekering gaan nooit ten koste van je eigen risico. Lees hier alles over vergoedingen »

IXORG

 

Voordelig aanvullend verzekerd en op elk moment in- en uitstappen.

 

Combineer Ixorg met je basisverzekering en je bent verzekerd voor de echte risico's voor fysiotherapie en tandarts. Ook in het buitenland. 

 

Wanneer past ixorg bij jou?

Je hebt alleen een basiszorgverzekering;

Je hebt geen aanvullende verzekering;

Je betaalt je tandarts en fysio gewoon zelf;
Bij calamiteiten wil je wel verzekerd zijn;

 

Zorgverzekeringen vergelijken

Waar moet ik op letten? 

Kies voor een restitutie zorgverzekering met vrije zorgkeuze en directe acceptatie.

Waar moet mijn zorgverzekering aan voldoen?

» Geen medische selectie; iedereen kan zich aanmelden;
» Geen behandelindex; jij krijgt de zorg waar je recht op hebt;
» Vrije zorgkeuze; jij kiest zelf je zorgverlener;
» Directe acceptatie.

Stel je Vraag

Waarmee mogen wij jou helpen? Wil je informatie over onze diensten of heb je een andere vraag? Voel je dan vrij om ons te bellen of gebruik ons contactformulier.

Afspraak afzeggen?   

Zeg je afspraak 24 uur van tevoren telefonisch af van ma t/m vr van 08:00 - 16:00 uur. Wij brengen de gereserveerde tijd dan niet in rekening.

Groepsles afzeggen?  

Meld je tenminste 8 uur voor de start van je les telefonisch af van ma t/m vr van 08:00 - 16:00 uur. Je lidmaatschap pauzeren? Meld dit dan een maand van tevoren bij je fysiotherapeut!

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Gevonden op  
Onderwerp  
Bericht