revalidatie NA CVA

Verbeter je mobiliteit en dagelijks functioneren

> Revalidatie > CVA

Sportfysiotherapie in Apeldoorn

Op deze pagina vind je informatie over Sportfysiotherapie in Apeldoorn. Sportfysiotherapie is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op sporters. Wij richten ons binnen de Sportfysiotherapie op curatieve, preventieve en prestatieve zorg op het gebied van topsport, breedtesport en recreatiesport. Met Sportfysiotherapie helpen wij jou bij sportblessures, revalidatie na een operatie, blessurepreventie, sportmedische begeleiding en prestatieverbetering. Je kunt bij ons terecht met of zonder een verwijzing van je arts.

Wanneer helpt Sportfysiotherapie

Onze sportfysiotherapeut begrijpt wat er gebeurt tijdens sporten en hoe je geblesseerd bent geraakt. Maar ook hoe je jouw prestaties kunt verbeteren. Onze sportfysiotherapeut behandelt, begeleiden en adviseert geblesseerde sporters, aankomende sporters, sporters met chronische ziekte en sporters met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap. 

 

Onze Sportfysiotherapeut behandelt, adviseert en helpt jou bij:  
Sportblessures, Revalidatie na operatie, Blessurepreventie, Klachten waardoor u niet meer kunt sporten, Sportmedische begeleiding van trainingsprogramma’s en Prestatieverbetering.

Hulp bij sportblessures en prestatieverbetering

Wat houdt een behandeling Sportfysiotherapie in?

Tijdens de eerste afspraak wordt er een behandelplan opgesteld aan de hand van een screening en een intakegesprek. Hierna volgt een behandeling. Tijdens dit onderzoek krijg je een aantal vragen over verschillende aspecten van je gezondheid. Op deze manier brengen wij je klachten precies in kaart om een passend behandelplan met jou op te stellen. Na dit onderzoek volgt een behandeling Sportfysiotherapie door onze sportfysiotherapeut op basis van het opgestelde behandelplan. Het behandelplan omvat meestal een revalidatieschema, dat enerzijds is afgestemd op je mogelijkheden en anderzijds op de sport die je beoefent. De Sportfysiotherapeut kijkt naar je motoriek en analyseert de blessure die is ontstaan. Aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen worden ook in het behandeltraject meegenomen. Wij maken tijdens dit behandeltraject gebruik van de modernste trainings- en testapparatuur. Je kunt bij ons terecht met of zonder een verwijzing van je arts.

Wordt Sportfysiotherapie vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Sportfysiotherapie valt onder fysiotherapie en wordt vergoed uit je aanvullende zorgverzekering. Kijk in je polisvoorwaarden of je voldoende aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie. Bij Leeuwis Fysiogroep gaan we voor kwaliteit. Je kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing van je arts.

Annet Malenstein

CVA Fysiotherapeut

Jeanne Brinkman

CVA Fysiotherapeut

Karlijn Harleman

CVA Fysiotherapeut

Marjo Sloot

CVA Fysiotherapeut

Wil je meer weten over Sportfysiotherapie?

Over de mogelijkheden, over je behandeling of heb je een andere vraag? Voel je vrij om contact op te nemen, wij helpen je graag.

Afspraak maken 

Je kan met of zonder verwijzing van je arts een afspraak maken voor therapie of revalidatie. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur of gebruik het afsprakenformulier. Je ontvangt altijd een bevestiging.

Afspraak afzeggen? Bel ons

Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Dan willen wij je vragen om je afspraak 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen om anderen ook snel te kunnen helpen. Lukt dit niet en heb je een geldige reden, dan brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur.

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Behandeling  
Lokatie  
Opmerking