fysio Fitness

Voorkom lichamelijke klachten met verantwoord bewegen

> Preventie > Fysio Fitness

Fysio Fitness Apeldoorn

Welkom bij onze praktijk voor fysiotherapie de Eglantier in de wijk de Maten in Apeldoorn. De fysiotherapeuten en oefentherapeuten fysiotherapiepraktijk de Eglantier brengen u weer in beweging. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. U kunt bij ons rechtstreeks, zonder tussenkomst van uw arts, een afspraak maken bij een van onze fysiotherapeuten of oefentherapeuten. Maar ook via verwijzing van uw huisarts of medisch specialist kunt u terecht bij ons. Bel ons voor persoonlijk advies of een afspraak.

Locaties

Praktijk de Eglantier
Praktijk t Fort
Praktijk de Gaarde
Praktijk Zuidbroek

Je kunt deelnemen aan onze groepslessen fysio fitness van
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 21:00 uur.

Abonnementen

Je kunt bij ons al deelnemen vanaf € 8,75 per groepsles. Wij hebben abonnementen voor een of twee keer per week.

Groepslessen van je fysiotherapeut

Bij ons kunt je beginnen met bewegen in een kleine groep onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut op basis van een individueel programma. Je kunt dan gericht aandacht besteden aan specifieke aspecten van je lichaam of je gezondheid. Bij aanvang wordt een fitheidstest afgenomen met een intake en een uitgebreid testprogramma. Deze fitheidstest wordt twee keer per jaar herhaald, in oktober en in april. Ons FysioFit programma met cardiofitness, spierkrachttraining, stabiliteits- en balansoefeningen en lenigheidsoefeningen, bied je de mogelijkheid om met je gezondheid aan de slag te gaan. Je werkt in een kleine groep op een leuke en verantwoorde manier aan je gezondheid. Omdat voor iedere deelnemer een individueel fitness programma wordt opgesteld is deelname geschikt voor iedereen, maar in het bijzonder ook voor mensen met specifieke klachten. Het individuele programma wordt opgesteld aan de hand van een Fittest en een intake. Hierdoor sluit ons medisch fitnessprogramma erg goed aan op diverse klachten en blessures, zoals knieblessures, nekklachten, schouderklachten en rugklachten. 

Is fysio fitness iets voor mij?

Wij onderscheiden ons van fitness in de sportschool door kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding door fysiotherapeuten. Onze groepslessen hebben het doel om u regelmatig te laten bewegen onder professionele begeleiding waarbij continuiteit zeer belangrijk is. Het groepselement speelt hier een belangrijke rol als stok achter de deur. Onze medisch fitness groepslessen zijn bedoeld voor mensen die meer begeleiding nodig hebben tijdens het sporten en vooral geschikt voor mensen met specifieke klachten. Het individuele programma wordt opgesteld aan de hand van een Fittest en een intake. Hierdoor sluit ons medisch fitnessprogramma erg goed aan op diverse klachten en blessures, zoals knieblessures, nekklachten, schouderklachten en rugklachten.

 

Voor wie?

Als je specifieke lichamelijke klachten hebt;
Als je lichamelijke klachten wilt voorkomen;
Als je niet in een sportschool wilt sporten;
Als je professionele begeleiding belangrijk is.

 Hoe kan ik deelnemen?

Om deel te nemen aan onze groepslessen kan je je aanmelden via het formulier op deze pagina, bellen of kom langs in een van onze praktijken. Op deze pagina vind je ook een overzicht van de tijdstippen en locaties waar onze groepslessen medisch fitness worden gegeven.

Kom bewegen, wij staan voor je klaar!

Anneke de Joode

Fysiotherapeut

Annet Malenstein

Fysiotherapeut

Bas Boereboom

Fysiotherapeut

Birgit Bebelaar

Fysiotherapeut

Dirk-Jan Veenhuis

Fysiotherapeut

Karlijn Harleman

Fysiotherapeut

Michael Koenekoop

Fysiotherapeut

Mirthe Jansen

Fysiotherapeut

Peter Bakker

Fysiotherapeut

Theo Nijentap

Fysiotherapeut

Aanmelden

Meld je hier aan voor deelname aan een van onze preventie programma's. Fysio Fitness is t/m 15 maart niet mogelijk door de Corona lockdown. Wij proberen je altijd in te delen in een een programma op de locatie van je voorkeur. Als de groepslessen vol zitten kunnen we je, indien gewenst, op onze wachtlijst zetten. Je ontvangt altijd een bevestiging van ons.

Groepsles afzeggen? Bel ons!

Heb je een groepsles maar ben je verhinderd? Meld je dan tenminste 8 uur voor de les telefonisch af. Zo kunnen wij iemand anders een plek bieden in de groepsles. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur. Wil je je lidmaatschap een maand of langer pauzeren? Meld dit dan een maand van tevoren bij je therapeut. Alvast bedankt! 

Naam  
Telefoon  
Email  
Deelnemen  
Locatie  
Je vraag