over ons

Lees wie we zijn, wat we doen en waar wij voor staan

>  Informatie > Over ons

Over Leeuwis Fysiogroep

Leeuwis Fysiogroep is een praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie, osteopathie en revalidatie in Apeldoorn en Barneveld. Opgericht in 1973 in Apeldoorn de Maten. Wij staan bekend om onze flexibele, patiëntgerichte benadering en minimale wachttijd. Snel hulp bieden, respect, aandacht en je echt inleven in de cliënt staan bij ons centraal. Dat hoort van oudsher al bij ons. Evenals een gevoel van verantwoordelijkheid. En onze grootste drijfveer? De beste zorg bieden. Elke dag beter, daar gaan wij voor!

Waarom Leeuwis Fysiogroep?

. Leeuwis Fysiogroep is ontstaan uit passie voor het vak. Jouw zorgvraag is daarbij ons uitgangspunt en wij willen dat jij tevreden bent. Dat schept verplichtingen. Bij Leeuwis Fysiogroep leveren wij daarom alleen zorg waar wij 100% achter staan, zodat we jou de beste zorg bieden en je echt verder helpen. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. En als je zorgvraag specifieker is, wordt je bij ons behandeld door een gespecialiseerde fysiotherapeut. Kortom, wij brengen jou weer in beweging. Want regelmatig bewegen is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. 

Wat doen wij om jou de beste zorg te verlenen?

In alle opzichten proberen wij ervoor te zorgen, dat jij als cliënt tevreden bent. Om dit waar te kunnen maken, zorgen wij voor de beste opleidingen, een multidisciplinaire aanpak en het delen van kennis binnen onze praktijk. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en onze therapeuten worden conitue geschoold. Zo houden wij de kwaliteit van onze zorg doorlopend op een hoog peil. Wanneer uw zorgvraag specifieker is, word je bij ons behandeld door een team van gespecialiseerde therapeuten. Daarnaast kunnen wij je ook snel doorverwijzen naar andere zorgverleners waarmee wij samenwerken. Hierdoor zijn wij in staat om jou een breed zorgspectrum aan te bieden.

In het kort, wat wij doen om de beste zorg te verlenen:  

  1. Onze praktijk is aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie;
  2. Wij bieden multidisciplinaire zorg;
  3. Wij streven naar een laag behandelgemiddelde;
  4. Wij maken gebruik van enquetes om onze clienttevredenheid te meten;
  5. Wij delen kennis ter verbetering van onze kwaliteit;
  6. Wij leveren geprotocolleerde en uniforme zorg;
  7. Wij werken samen met andere zorgverleners om u verder te helpen;
  8. Wij werken aan preventie, zoals: Diëtiek, Beter Bewegen en Valpreventie.

Wil je meer weten over ons? Voel je dan vrij om contact op te nemen.

Stel je Vraag

Waarmee mogen wij jou helpen? Wil je informatie over onze diensten, je zorgverzekering of heb je een andere vraag? Voel je vrij om ons te bellen of gebruik ons contactformulier.

Afspraak afzeggen? Bel ons   

Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Dan willen wij je vragen om je afspraak 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur.

Groepsles afzeggen? Bel ons   

Meld je tenminste 8 uur voor de start van je les telefonisch af. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur. Wil je je lidmaatschap een maand of langer pauzeren? Meld dit dan een maand van tevoren bij je therapeut. 

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Gevonden op  
Onderwerp  
Bericht