fysiopraktijk barneveld

Jouw Fysiotherapiepraktijk in Barneveld Norschoten

  >  Informatie > Lokaties > Fysiopraktijk Barneveld

Fysiotherapiepraktijk Barneveld

Welkom bij onze praktijk voor fysiotherapie in Barneveld in de wijk Norschoten in Barneveld. Onze fysiotherapeut van fysiotherapiepraktijk Barneveld brengt jou snel weer in beweging. Hij is toegankelijk, gastvrij en gedreven. Je kunt bij ons rechtstreeks, zonder tussenkomst van je arts, een afspraak maken bij onze fysiotherapeut. Maar ook via verwijzing van je huisarts of medisch specialist kun je bij ons terecht. Bel ons voor persoonlijk advies of een afspraak.

Polikliniek Norschoten
Klaverweide 1a
3773 AW Barneveld

Overdag: woensdag 13:00 - 17:00

Wil je een afspraak maken of heb je een andere vraag? Wij staan voor je klaar.

Jouw lichamelijke klacht is onze zorg

Leeuwis Fysiogroep is een Plus Praktijk en maakt deel uit van het landelijke kwaliteitsnetwerk Keurmerk Fysiotherapie. Wij hebben veel specialismen in huis en werken nauw samen met andere zorgverleners. Hierdoor zijn wij in staat om u een breed zorgspectrum aan te bieden. Om kwalitatief de beste zorg te leveren worden er hoge eisen gesteld aan onze therapeuten en praktijk. Zo staan al onze therapeuten in het kwaliteitsregister, is onze praktijk aangesloten bij diverse brancheorganisaties, worden de nieuwste ontwikkelingen op de voet gevolgd en specialiseren onze therapeuten zich steeds verder. Zo is uw therapeut altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Samen met u werken wij aan een optimaal behandelresultaat! Met wetenschappelijk onderbouwde behandelmethodes en gespecialiseerde therapeuten bieden wij u effectieve multidisciplinaire zorg aan, waardoor uw klachten sneller verholpen worden. U bent hier in goede handen! 

Ik sta voor je klaar!

Cees Leeuwis

Fysiotherapeut

Afspraak maken 

Je kan met of zonder verwijzing van je arts een afspraak maken voor therapie of revalidatie. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur of gebruik het afsprakenformulier. Je ontvangt altijd een bevestiging.

Afspraak afzeggen? Bel ons

Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Dan willen wij je vragen om je afspraak 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen om anderen ook snel te kunnen helpen. Lukt dit niet en heb je een geldige reden, dan brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur.

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Behandeling  
Lokatie  
Opmerking