Preventie

Voorkom lichamelijke klachten door in beweging te blijven

> Preventie

Preventie

Op deze pagina vindt u informatie over Fysio Fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut in onze fysiotherapiepraktijk in Apeldoorn. Bewegen en ontspannen is gezond. Wanneer U regelmatig beweegt en kunt ontspannen voelt u zich geestelijk en lichamelijk fitter en heeft u op langere termijn minder kans op lichamelijke klachten en bepaalde ziekten. U kunt bij ons deelnemen aan Fysio Fitness tijdens onze groepslessen medisch fitness, wandeljefit en ontspanningscursussen.

Preventieprogramma's

Fysio Fitness

Wanneer U regelmatig beweegt en kunt ontspannen voelt u zich geestelijk en lichamelijk fitter en heeft u op langere termijn minder kans op lichamelijke klachten en bepaalde ziekten. Kom bij ons verantwoord bewegen in een kleine groep onder begeleiding van onze fysiotherapeut. Tijdens onze groepslessen medisch fitness wordt gericht aandacht besteed aan specifieke aspecten van jouw lichaam en gezondheid. Wij stellen een persoonlijk trainingsprogramma voor je op aan de hand van een fitheidstest en een uitgebreid testprogramma. 

Leefstijlcoaching

Onze leefstijlcoaches helpen u om vitaal te worden en te blijven. Vitaliteit betekent levenskracht en gaat over het laten stromen van energie door het lichaam. Door de energie in goede banen te leiden voelt men zich fit, sterk en actief, zowel geestelijk als lichamelijk. Door een balans te creëren tussen een fysieke en mentale levensstijl, voldoende ontspanning en beweging, maaltijden en tussendoortjes werkt u aan het verhogen van uw vitaliteit. 

Ontspanningscursus

Leer en ervaar wat ontspannen kan zijn! Onze ontspanningscursus is bedoeld voor iedereen die wil leren ontspannen. U kunt tijdelijk wat uit balans zijn, het gevoel hebben dat je geen grip hebt op je leven. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door: conflicten of dagelijkse ergernissen, een te hoge werkdruk, teveel drukte thuis, zorgen of problemen. Al deze situaties kunnen er toe leiden dat lichaam en geest uit balans raken.

Valpreventie

Om u weer veilig te laten bewegen in uw dagelijksleven, helpen wij u in onze fysiotherapiepraktijk of aan huis met individuele begeleiding om uw val kans te verkleinen. Dit kan bestaan uit adviezen, balansoefeningen en krachttraining. Neem uw klachten serieus en wij zorgen voor goede begeleiding en advies. U kunt bij ons met of zonder verwijzing van uw arts een afspraak maken bij een van onze fysiotherapeuten in Apeldoorn gespecialiseerd in valpreventie.

Aanmelden

Meld je hier aan voor deelname aan een van onze preventie programma's. Fysio Fitness is t/m 15 maart niet mogelijk door de Corona lockdown. Wij proberen je altijd in te delen in een een programma op de locatie van je voorkeur. Als de groepslessen vol zitten kunnen we je, indien gewenst, op onze wachtlijst zetten. Je ontvangt altijd een bevestiging van ons.

Groepsles afzeggen? Bel ons!

Heb je een groepsles maar ben je verhinderd? Meld je dan tenminste 8 uur voor de les telefonisch af. Zo kunnen wij iemand anders een plek bieden in de groepsles. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur. Wil je je lidmaatschap een maand of langer pauzeren? Meld dit dan een maand van tevoren bij je therapeut. Alvast bedankt! 

Naam  
Telefoon  
Email  
Deelnemen  
Locatie  
Je vraag