therapie

Voorkom verergering van je klachten met therapie

> Therapie

Therapie in Apeldoorn

Jouw  zorgvraag is ons uitgangspunt. Wij bieden je effectieve multidisciplinaire zorg. Dit noemen wij ook wel gecombineerde therapie. Wanneer je zorgvraag specifieker is, wordt je bij ons behandeld door een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten en oefentherapeuten. Wij kunnen je ook snel doorverwijzen naar een andere zorgverlener waarmee wij samenwerken. Hierdoor zijn wij in staat om je een breed zorgspectrum aan te bieden en jou daarmee te ontzorgen.

Waarom gecombineerde therapie?

Om jou als cliënt optimale zorg te kunnen bieden, kijken onze therapeuten verder dan alleen hun eigen vakgebied. Zo bundelen wij onze kennis. Onze fysiotherapeuten , oefentherapeuten en osteopaten werken samen, waardoor zij elkaar aanvullen om jou optimaal te kunnen helpen. Dit zorgt voor een beter behandelresultaat en voorkomt verergering van je lichamelijke klachten. Daarnaast werken wij ook samen met zorgverleners buiten onze praktijk, zoals dietisten en podotherapeuten. Hierdoor bieden wij een breed zorgspectrum, dat verder gaat dan alleen fysiotherapie.

Wordt therapie vergoed?

De vergoeding voor fysiotherapie en oefentherapie wordt vergoed uit de aanvullende zorgverzekering, tenzij uw aandoening chronisch is. Een chronische aandoening betekent dat uw aandoening op de Lijst Borst of chronische lijst moet staan. Vraag uw fysiotherapeut of u een chronische aandoening heeft en lees meer op onze pagina over vergoedingen.

Fysiotherapie, oefentherapie en osteopathie

Fysiotherapie

Fysiotherapie voor iedereen. De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u uw dagelijkse leven kunt voortzetten. Lees meer over onze specialisaties binnen de fysiotherapie.

Oefentherapie

Met oefentherapie kunnen wij u hulp bieden bij problemen met bewegen, houding, ademhaling, slaapproblemen en stress gerelateerde klachten. Lees meer over onze specialisaties binnen de oefentherapie.

Osteopathie

Osteopathie is een geneeskunde voor kinderen en volwassenen. De Osteopaat stimuleert het zelfgenezend vermogen van uw lichaam. Lees meer over Osteopathie.

Afspraak maken 

Je kan met of zonder verwijzing van je arts een afspraak maken voor therapie of revalidatie. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur of gebruik het afsprakenformulier. Je ontvangt altijd een bevestiging.

Afspraak afzeggen? Bel ons

Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Dan willen wij je vragen om je afspraak 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen om anderen ook snel te kunnen helpen. Lukt dit niet en heb je een geldige reden, dan brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur.

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Behandeling  
Lokatie  
Opmerking