Geschiedenis Leeuwis Fysiogroep
50 jaar Fysiotherapie Apeldoorn Leeuwis Fysiogroep

afspraak maken

Voel je vrij om een afspraak te maken!

Wil je een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken voor een behandeling fysiotherapie of oefentherapie? Bel ons dan of vul het onderstaande afspraakformulier in. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste behandeling krijgt, passend bij je pijnklacht of aandoening, bellen wij je altijd voor een bevestiging van je afspraak. Wij proberen je afspraak in te plannen op het tijdstip van jouw voorkeur. In alle opzichten proberen wij ervoor te zorgen, dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Je kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing van je arts en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Wij helpen jou graag verder!

Informatie over je behandeling?

Eerste behandeling
Voorafgaand aan je eerste behandeling vindt er eerst een screening, intake en een onderzoek plaats. Wanneer je bent doorverwezen door je huisarts of specialist, dan is een screening niet nodig. De screening bestaat uit gerichte vragen, tests en andere diagnostische verrichtingen om in korte tijd te bepalen of fysiotherapie jou kan helpen. Na de screening vindt een intake plaats waarbij we je persoonsgegevens, medische gegevens en verzekeringsgegevens noteren. Jouw fysiotherapeut kan er ook voor kiezen om de intake na je afspraak uit te voeren, zodat er meer tijd voor je behandeling is. Vervolgens zal onze fysiotherapeut doormiddel van een uitgebreid lichamelijk onderzoek een definitieve diagnose stellen om te bepalen welke therapie of behandelmethode het meest geschikt is voor jou. Wanneer jouw eerste behandeling direct na de screening, intake en het onderzoek plaatvindt, dan plannen wij een tijdblok van twee behandelingen.

 

Therapie en behandelmethode

Wij streven er altijd naar om de meest effectieve therapie en behandelmethode toe te passen tijdens een behandeling. Dry Needling, Echografie, Revalidatie en Shockwave therapie vallen onder fysiotherapie.

 

Behandeltijd

Een behandeling duurt gemiddeld 15 tot 25 minuten (plus 10 minuten administratietijd), met uitzondering van: Oedeemtherapie (40 min), Psychosomatische oefentherapie (40 min) en een lange behandeling fysiotherapie of oefentherapie (40 min). Wil jij direct na de screening, intake en onderzoek een behandeling, dan plannen wij een tijdblok van twee behandelingen.

Heb ik een verwijzing nodig?

Voor de meeste behandelingen heb je geen verwijzing nodig en kun je direct een afspraak maken. Je hebt alleen een verwijzing nodig van je huisarts of specialist voor:

  • Behandelingen aan huis;
  • herstelzorg na COVID-19;
  • Artrose behandelingen;
  • Incontinentie behandelingen;
  • Leefstijlinterventie/ revalidatie bij diabetes;
  • Leefstijlinterventie/ revalidatie bij obesitas;
  • Behandelingen bij een chronische aandoening (chronische lijst).

Vrije keuze zorgverlener bij verwijzing?

Je kunt in Nederland zelf kiezen voor een zorgverlener of zorginstelling. In de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) zijn de rechten en plichten van patiënten en zorgverleners vastgelegd. Het recht op vrije keuze voor een zorgverlener of zorginstelling is hier niet in opgenomen. Dat recht heb je via artikel 13 van de Zorgverzekeringswet (Zvw). Zorgsturing en aquisitie door zorgverleners is verboden. Wij als Leeuwis Fysiogroep zijn voorstander van zorg in de buurt. Wordt u toch doorverwezen naar een andere zorgverlener door een bepaalde instantie, zorgverlener, ziekenhuis of de gemeente geef dan zelf aan dat u dit niet wenst of dien een klacht in bij de ACM

Sandra van Osch

Secretaresse

Amanda Struijck

Amanda Struijck

Secretaresse

Jessica Verschoor

Secretaresse

Afspraak maken 

Wil je een afspraak maken? Bel ons ma t/m vr. van 08:00 - 16:30 uur of vul ons afsprakenformulier in. Wij bellen je altijd voor een bevestiging van je afspraak.

Inloopspreekuur zonder afspraak

Elke maandagavond van 19:00 - 20:00 uur voor vragen over je pijnklacht of blessure. Geen behandeling. Locatie: Praktijk de Gaarde, waleweingaarde 4 in Apeldoorn. Of doe hier de fysiocheck

Afspraak afzeggen

Zeg je afspraak 24 uur van tevoren telefonisch af. Lukt dit niet door overmacht en heb je een geldige reden? Bel dan minimaal 2 uur van tevoren af, dan brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Wij zijn bereikbaar op ma t/m vr van 08:00 - 16:30 uur.

Naam *
E-mail *
Telefoon *
BSN nummer *
Behandeling *
Locatie *
Opmerking