contact

Voel je vrij om contact op te nemen. Wij helpen je graag!

Leeuwis Fysiogroep is een praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie, preventie en revalidatie in Apeldoorn en Barneveld. Wij staan voor kwaliteit en vernieuwing, en onderscheiden ons door deskundigheid en betrokkenheid. Wij zijn een Keurmerk Fysiotherapie praktijk en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. In alle opzichten proberen wij ervoor te zorgen, dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Wil je informatie over een behandeling, vacature of heb je een vraag over onze dienstverlening? Vul dan het onderstaande contactformulier in, en wij nemen snel contact met je op.

Albertine Vijge

Secretaresse

Jessica Verschoor

Secretaresse

Stel je Vraag

Waarmee mogen wij jou helpen? Wil je informatie over onze diensten, je zorgverzekering of heb je een andere vraag? Voel je vrij om ons te bellen of gebruik ons contactformulier.

Afspraak afzeggen?   

Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Zeg je afspraak dan 24 uur van tevoren telefonisch af. Zo kunnen wij anderen ook snel helpen. Bel ons maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur.

Groepsles afzeggen?  

Meld je tenminste 8 uur voor de start van je les telefonisch af. Bel ons maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur. Je lidmaatschap een maand of langer pauzeren? Meld dit dan een maand van tevoren bij je fysiotherapeut.