Geschiedenis Leeuwis Fysiogroep
50 jaar Fysiotherapie Apeldoorn Leeuwis Fysiogroep

contact

Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over je behandeling fysiotherapie, je afspraak, je verzekering of onze preventie, leefstijl of trainingsprogramma's? Bel ons dan of vul het onderstaande contactformulier in. Wij helpen jou graag verder!

Informatie over je behandeling?

Eerste behandeling
Voorafgaand aan je eerste behandeling vindt er eerst een screening, intake en een onderzoek plaats. Wanneer je bent doorverwezen door je huisarts of specialist, dan is een screening niet nodig. De screening bestaat uit gerichte vragen, tests en andere diagnostische verrichtingen om in korte tijd te bepalen of fysiotherapie jou kan helpen. Na de screening vindt een intake plaats waarbij we je persoonsgegevens, medische gegevens en verzekeringsgegevens noteren. Jouw fysiotherapeut kan er ook voor kiezen om de intake na je afspraak uit te voeren, zodat er meer tijd voor je behandeling is. Vervolgens zal onze fysiotherapeut doormiddel van een uitgebreid lichamelijk onderzoek een definitieve diagnose stellen om te bepalen welke therapie of behandelmethode het meest geschikt is voor jou. Wanneer jouw eerste behandeling direct na de screening, intake en het onderzoek plaatvindt, dan plannen wij een tijdblok van twee behandelingen.

 

Therapie en behandelmethode

Wij streven er altijd naar om de meest effectieve therapie en behandelmethode toe te passen tijdens een behandeling. Dry Needling, Echografie, Revalidatie en Shockwave therapie vallen onder fysiotherapie.

 

Behandeltijd

Een behandeling duurt gemiddeld 15 tot 25 minuten (plus 10 minuten administratietijd), met uitzondering van: Oedeemtherapie (40 min), Psychosomatische oefentherapie (40 min) en een lange behandeling fysiotherapie of oefentherapie (40 min). Wil jij direct na de screening, intake en onderzoek een behandeling, dan plannen wij een tijdblok van twee behandelingen.

Heb ik een verwijzing nodig?

Voor de meeste behandelingen heb je geen verwijzing nodig en kun je direct een afspraak maken. Je hebt alleen een verwijzing nodig van je huisarts of specialist voor:

  • Behandelingen aan huis;
  • herstelzorg na COVID-19;
  • Artrose behandelingen;
  • Incontinentie behandelingen;
  • Leefstijlinterventie/ revalidatie bij diabetes;
  • Leefstijlinterventie/ revalidatie bij obesitas;
  • Behandelingen bij een chronische aandoening (chronische lijst).

Sandra van Osch

Secretaresse

Amanda Struijck

Amanda Struijck

Secretaresse

Jessica Verschoor

Secretaresse

Stel je vraag

Waarmee mogen wij jou helpen? Wil je informatie over onze diensten of heb je een andere vraag? Voel je dan vrij om ons te bellen of gebruik ons contactformulier.

Afspraak afzeggen?   

Zeg je afspraak 24 uur van tevoren telefonisch af van ma t/m vr van 08:00 - 16:00 uur. Wij brengen de gereserveerde tijd dan niet in rekening.

Groepsles afzeggen?  

Meld je tenminste 8 uur voor de start van je les telefonisch af van ma t/m vr van 08:00 - 16:00 uur. Je lidmaatschap pauzeren? Meld dit dan een maand van tevoren bij je fysiotherapeut!

Naam
E-mail
Telefoon
Gevonden op
Onderwerp
Bericht