Geschiedenis Leeuwis Fysiogroep
50 jaar Fysiotherapie Apeldoorn Leeuwis Fysiogroep

fysioTherapie en preventie

Goed dat je ons gevonden hebt. Wij helpen jou!

Snel weer in beweging

Keurmerk Fysiotherapie

Alle zorgverzekeraars

fysioTherapie en preventie

Goed dat je ons gevonden hebt. Wij helpen jou!

Snel weer in beweging

Keurmerk Fysiotherapie

Alle zorgverzekeraars

Kan fysiotherapie mij helpen?

Met fysiotherapie kunnen wij jou helpen bij klachten en aandoeningen aan je spieren, banden, pezen, gewrichten, zenuwen en longen. Maar ook bij conditieverlies, bij herstellen voor en na een operatie, bij herstellen na corona, bij diabetes, bij leefstijlverandering, bij oedeem, bij sportblessures en bij prestatieverbetering kunnen wij je helpen. Onze fysiotherapeuten in Apeldoorn staan voor je klaar en helpen je graag met passende fysiotherapie.

Fysio app

 

Fysio coaching app voor onze clienten

 

We zitten langer en langer op ons achterste. Om actief en gezond te blijven, moeten we onze leefstijl en gewoonten veranderen. Wij kunnen je hierbij helpen en je kunt met onze Leeuwis FysioFit app ook zelf aan de slag.  

Wat onze cliënten zeggen

Fysiotherapie Apeldoorn Klantenbeoordeling Review Zorgkaart

Geen woorden, maar daden. Perfecte fysiotherapie in Apeldoorn. Gericht op het probleem en eerlijk wat betreft resultaat en behandeling. Geen onnodige behandelingen! Ik heb zeer goede ervaringen met Leeuwis Fysiogroep.

Fysiotherapie Apeldoorn Klantenbeoordeling Review Zorgkaart

Fijne fysiotherapie door zeer kundige specialisten. Ik kan altijd snel terecht, goede uitleg, goede behandeling. Ik heb alleen maar lof over deze praktijk en ik kan het iedereen aanraden om daar heen te gaan voor goede en professionele behandelingen.

Fysiotherapie Apeldoorn Klantenbeoordeling Review Zorgkaart

Ik had al heel lang last van triggerpoints in mijn schouders en veel geprobeerd maar niets hielp. Totdat ik een afspraak maakte bij Leeuwis Fysiogroep in Apeldoorn. Na 3 behandelingen waren mijn klachten voor 85% verdwenen.

Wat onze clienten zeggen

Zorgkaart Nederland

Geen woorden, maar daden. Perfecte fysiotherapie. Gericht op het probleem en eerlijk wat betreft resultaat en behandeling. Geen onnodige behandelingen! Ik heb zeer goede ervaringen met deze Fysiogroep.

Zorgkaart Nederland

Fijne fysiotherapie door zeer kundige specialisten. Ik kan altijd snel terecht, goede uitleg, goede behandeling. Ik heb alleen maar lof over deze praktijk en ik kan het iedereen aanraden om daar heen te gaan voor goede en professionele behandelingen.

Zorgkaart Nederland

Ik had al heel lang last van triggerpoints in mijn schouders en veel geprobeerd maar niets hielp. Totdat ik een afspraak maakte bij Leeuwis Fysiogroep. Na 3 behandelingen waren mijn klachten voor 85% verdwenen en ben nu nagenoeg klachtenvrij.

Je wordt bij ons behandeld door gespecialiseerde fysiotherapeuten. Zij staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk Fysiotherapie.

Wij luisteren. Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar en helpen jou graag. Je hebt bij ons direct contact met je fysiotherapeut.

Je hebt bij ons snel een afspraak en een behandeling, bij je thuis of in een van onze fysiotherapiepraktijken in Apeldoorn en Barneveld.

Preventie, leefstijl en training in Apeldoorn

Wanneer je regelmatig beweegt en kunt ontspannen voel jij je geestelijk en lichamelijk fitter en heb je op langere termijn minder kans op lichamelijke klachten en bepaalde ziekten. Onze preventie, leefstijl en trainingsprogramma's zijn erop gericht om jou op een verantwoorde manier in beweging te brengen en in beweging te houden. Wij vinden dat bewegen leuk en gezellig moet zijn. Alleen dan zul je gemotiveerd blijven om te bewegen. 

Stichting Keurmerk Fysiotherapie Apeldoorn
Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie Apeldoorn
Wij zijn aangesloten bij ParkinsonNet
FyraNet Reuma Fysiotherapie Apeldoorn
Chronisch ZorgNet Fysiotherapie Apeldoorn

Thuiswerk advies

We werken tegenwoordig steeds meer thuis. Dit kan belastend zijn voor je lijf, want wie controleert thuis of de thuiswerk plek wel ergonomisch verantwoord is? En wist je dat thuiswerk aan hele andere eisen moet en kan voldoen dan het werk op kantoor omdat de omstandigheden heel anders zijn? Naast lichamelijke klachten kun je ook last krijgen van psychische klachten door thuiswerken. Onze fysiotherapeut kan jou helpen met thuiswerk advies. Lees eerst zelf hoe je lichamelijke en psychische klachten kunt voorkomen en verminderen.

Laatste nieuws

De GLI wordt sinds 2019 vergoed vanuit de basisverzekering. Om onderzoek te doen naar de effectiviteit en doelmatigheid van de GLI-programma’s heeft het RIVM, in opdracht van het ministerie van VWS, een GLI-register gemaakt. Dit is een online register waarin gegevens over GLI-deelnemers worden opgenomen mits zij hiervoor toestemming geven. De gegevens uit het GLI-register worden verwerkt in de reguliere halfjaarlijkse GLI-monitor.

Dit register gaat op donderdag 12 augustus live. Voor praktijken die de GLI aanbieden is dat een belangrijk moment. Deze praktijken worden vanaf 12 augustus door het RIVM uitgenodigd om deel te nemen aan het GLI-register. En deelname vraagt van de fysiotherapeut-leefstijlcoaches dat zij gegevens over de GLI-deelnemers uploaden naar het GLI-register. 

 

Voor wie is het register en wat is het doel?
Het RIVM, interventie-eigenaren en GLI-behandelaren hebben baat bij het verzamelen van data in het register. Het RIVM doet onderzoek doen naar de effectiviteit en doelmatigheid van de GLI, daarvoor is data nodig. Interventie-eigenaren kunnen de gegevens gebruiken om de GLI-programma’s verder te verbeteren. GLI-behandelaren kunnen spiegelinformatie bekijken om zo inzicht te krijgen in hun deelnemers in relatie tot andere deelnemers van hetzelfde GLI-programma en andere deelnemers in de regio. 

 

Het RIVM legt je uit hoe alles in zijn werk gaat
Het RIVM zoekt zelf contact met praktijken die de GLI aanbieden. Ze zullen je vragen om een samenwerkingsovereenkomst met het RIVM zelf en een verwerkersovereenkomst met het dataverwerkingsbedrijf MRDM aan te gaan. De benodigde documenten ontvang je van het RIVM. Met de verwerkersovereenkomst kun je jouw gegevens invoeren in het systeem.  MRDM is de organisatie die het register beheert. 

 

Toetsing KNGF en SKF
Het KNGF is, mede namens SKF, door het RIVM uitgebreid betrokken bij de documenten en heeft de documenten juridisch laten toetsen. Het RIVM heeft de input van het KNGF en haar juristen verwerkt. Op basis van de juridische toetsing en advies van de juristen kan het KNGF instaan voor de juistheid van de documenten. 

Naast de bestaande registers
In het GLI-register van het RIVM worden alleen data van de GLI-deelnemers verzameld en bestaat dus naast het aantekeningen register waar je als fysiotherapeut-leefstijlcoach in geregistreerd staat. 

 

Wil je meer weten?
In het Reglement GLI-register van het RIVM staat meer detailinformatie. Heb je een vraag over de documenten of het GLI-register? Dan kun je vanaf 12 augustus terecht bij het RIVM, www.rivm.nl/gli

 

Informatie over het aanmeldproces vind je op de website van ICT-bedrijf MRDM. Vanaf 12 augustus heeft MRDM ook een helpdesk om je vragen telefonisch te stellen: 088-5700030.