Geschiedenis Leeuwis Fysiogroep
50 jaar Fysiotherapie Apeldoorn Leeuwis Fysiogroep

KOM bij ons werken

Lees wie we zijn, wat we doen en waar wij voor staan

Werken bij Leeuwis Fysiogroep

Samen werken we elke dag keihard om onze cliënten blij te maken. Dit doen we door duidelijk en open te zijn, met ze mee te denken en net dat stapje extra te zetten om ze te verrassen door telkens hun verwachtingen te overtreffen. Kortom, gewoon nuchter en verwonderen. Snel een afspraak, door direct contact en korte lijnen. Zodat onze cliënten gewoon snel de juiste behandeling krijgen. Die behandeling doen we goed, effectief en met aandacht, zodat onze cliënten snel weer kunnen functioneren in hun dagelijks leven. Om al onze clienten goed te kunnen blijven helpen zoeken wij nieuwe collega's. Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging met flexibele werktijden en vrijheid? Wordt jij ook blij als je iemand verder kunt helpen? Dan ben je bij ons op de juiste plek en hebben wij een vacature die bij jou past!

Over Leeuwis Fysiogroep

Leeuwis Fysiogroep is een praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie, preventie en revalidatie in Apeldoorn en Barneveld. Opgericht in 1973 in Apeldoorn de Maten. Wij staan al 50 jaar bekend om onze flexibele, patiëntgerichte benadering en minimale wachttijd. Snel hulp bieden, respect, aandacht en je echt inleven in de cliënt staan bij ons centraal. Dat hoort van oudsher al bij ons. Evenals een gevoel van verantwoordelijkheid. En onze grootste drijfveer? De beste zorg bieden. Elke dag beter, daar gaan wij voor!

Cultuur, wat ons verbindt

Onze cultuur is ons succes. Een kleine hechte groep gedreven fysiotherapeuten. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom wij dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt. En onze waarden consistent uitdraagt. Dit zijn onze merkwaarden. Ze beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

Gelijkwaardigheid, eerlijk en open

Er zijn weinig bedrijven waar zo'n open en nuchtere cultuur heerst. Dat is onze kracht. Omdat we voor elkaar het beste willen, Omdat we het samen beter weten dan alleen. Omdat we elkaar gewoon de waarheid vertellen. En omdat het gewoon leuk is. Iedereen is bij ons gelijk, Daarom kom je bij Leeuwis Fysiogroep niet snel iemand tegen in een pak. Vertel je je collega gewoon wat je écht vindt van zijn of haar nieuwe jas. En zijn we tegen clienten altijd eerlijk, direct en open.

Gewoon doen, elke dag beter

Niet lullen, maar poetsen. Geen woorden, maar daden. Wij noemen deze nuchtere mentaliteit: gewoon doen. Je idee is niets waard zonder uitvoering. We verkiezen snelheid altijd boven wachten. We zijn groot geworden door elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap, detail na detail: gewoon, doen. Niet alles lukt meteen, niet alles gaat in één keer goed. Maar we durven en we doen. We maken fouten en leren ervan.

Flexibel, durf te veranderen

We veranderen continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. Leeuwis Fysiogroep is vanaf het begin flexibel ingericht om snel te kunnen anticiperen op veranderingen en groei. Maar vooral om onze cliënten van de beste service te voorzien. Dit zie je terug bij onze teamleden, die niet schrikken van een plotselinge verandering van plan of team. En collega's die naast hun eigen specialisme blijven leren. 

Eigenzinnig, jezelf zijn

Wij doen ons niet anders voor dan we zijn. Dat verwachten we van iedereen die bij ons werkt en geven hier de ruimte voor. Jezelf kunnen, durven en mogen zijn is wat ons verbind. 

Meer weten, nieuwsgierig en leergierig

Wie onvervangbaar wil zijn moet zich blijvend onderscheiden. Voortdurend leren en innoveren door nieuwsgierig te blijven naar nieuwe ontwikkelingen. Altijd meer weten.